Krav til et Visa Application i USA

få visum i et fremmed land kan være vanskelig og komplisert til tider . Men innenfor den digitale rammen av den på nettet og web informativ alder , de fleste visumsøknader er tilgjengelig på nettet og tilby støtte via e-kontakter eller telefon . The United States Department of State nettsted forklarer hvordan du skal søke om visum og hvilke krav du vil trenge for visse typer visum . Før vil være nødvendig reise til USA , et turistvisum for midlertidig opphold eller en innvandrer visum for permanent opphold . Visitor Visa
p Det er 35 land som deltar i Visa Waiver Program , som ikke trenger visum hvis de planlegger å besøke USA for turisme eller virksomhet i 90 dager eller mindre . Disse landene inkluderer Andorra , Island , Norge , Australia , Irland , Portugal , Østerrike , Italia , San Marino , Belgia , Japan , Singapore , Brunei , Latvia , Slovakia , Tsjekkia , Liechtenstein , Slovenia , Danmark , Litauen , Sør- Korea , Estland , Luxembourg, Spania , Finland , Malta , Sverige , Frankrike , Monaco , Sveits , Tyskland , Nederland, Storbritannia , Ungarn og New Zealand . Ellers må du vise at formålet med turen er for business, ferie , eller medisinsk behandling , at oppholdet er for en endelig mengde tid , at du har nok midler til å dekke dine utgifter i USA og at du har bosted utenfor USA til å sørge for at du vil returnere til hjemlandet . Du vil også trenge et pass , to passbilder og til å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet .
Student Visa

å kvalifisere for en student visum , må søkeren være bosatt fra et annet land med ingen intensjon om å forlate det landet du bor , har tenkt å forlate USA når hun er ferdig med sitt løp og har tilstrekkelige midler til kurset og for levekostnader . Dette visumet krever Form I - 20A - B , Certificate of Kvalifikasjon for Nonimmigrant ( F - 1 ) Student Status - for akademisk og språkstudenter eller Form I - 20M - N , Certificate of Kvalifikasjon for Nonimmigrant ( M - 1 ) Student Status for Yrkes studenter , en SEVIS generert Form , i- 20 , levert og signert av institusjonen du studerer på , et pass, et passbilde , påmeldingsavgift og søknad kvittering og SEVIS i- 901 gebyr kvittering .

Working Visa
p Det er en rekke midlertidige arbeidsvisumsom tilbys i USA . Avhengig av visum , må du fylle ut den spesifikke elektroniske søknaden . Noen midlertidige arbeideren kategorier kan kreve den potensielle arbeidsgiveren til å gi en arbeidskraft sertifisering eller godkjenning fra Department of Labor . Utlandet søkere må samle en godkjent Form I - 129 , Opprop for Nonimmigrant Worker fra USCIS , før du søker om en midlertidig arbeidsvisum. Du vil også trenge pass og passfoto .

Reisepapirarbeid
  • Hvordan få en working visa for Canada 

    Selv om Canada har et rykte for en kosmopolitisk åpenhet i sitt forhold til internasjonale reisende , skaffe en kanadisk arbeid visum kan likevel synes å være en utfordrende opplevelse . Men prosessen , mens involvert og noe tidkrevende, er ganske enkel og relativt smertefritt . Mens besøker Canada

  • Hvordan få en ny fødselsattest 

    jeg nylig trengte min fødselsattest og innså at jeg ikke har det . Egentlig har jeg ikke trengte det siden lage passet mitt . Å være ute av stand til å finne en, hadde jeg så til internett for answers.In min første søk , fant jeg en rekke selskaper som ville være villig til å hjelpe meg for en avgif

  • Hvordan få en kambodsjansk Visa Application 

    Kambodsja gikk tragedier som mesteparten av verden ikke kan forestille seg. I årene siden fallet av Khmer Rouge , derimot, har Kambodsja vist seg spenstig, selv i møte med regelrett ødeleggelsene . Mest alle besøkende til dette landet går tilbake til å fortelle sine landsmenn hvor vakkert det virkel

Copyright Reise © http://no.ynyoo.com